top of page

Έρωτας από ψηλά

Έγινε ενημέρωση: 16 Μαΐ

Στα σύννεφα ψηλά 

σε χάνω ξαφνικά, 

τριάντα πέντε χιλιάδες πόδια πάνω 

χάνω τη γη από κάτω.

Μακάρι του χρόνου η τροχιά 

να άλλαζε ξανά.

Έρωτας από ψηλά
Γράφει η Ελένη Ζερβοπούλου,

Το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέως, Έρωτας από ψηλά, μου πήρε μια μέρα και κάτι για να το τελειώσω και δεν το λέω γιατί είναι μικρό σε όγκο.

Είναι ένα ανάλαφρο ανάγνωσμα που θα το πρότεινα άνετα σε όλα τα έφηβα κορίτσια (εντάξει και αγόρια), να το διαβάσουν τώρα ειδικά που έρχεται καλοκαίρι. Αν δεν το θέλετε για καλοκαίρι βέβαια, μπορείτε άνετα να το διαβάσετε και το χειμώνα πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα, φορώντας τις ζεστές πυτζαμούλες σας.

Ο μονόλογος μας ξεχειλώνει 

μείναμε ψυχη μου μόνοι, 

έμεινε το θέατρο σκιών

μα κοπούμε και σε αυτό.

 

Ένα όμορφο, ανάλαφρο λοιπόν βιβλίο, που διαπραγματεύεται

  1. την αγάπη,

  2. την απώλεια,

  3. αλλα και τις δεύτερες ευκαιρίες που μας δίνει η ζωή.

Έρωτας από ψηλά

Ο έρωτας των πρωταγωνιστών που μας περιγράφει η συγγραφέας λειτουργεί σαν ανάσα μέσα στο πόνο που μπορεί και ηρεμεί την ψυχή.

  • Είναι ρεαλιστικός, μα συνάμα και παραμυθένιος με ένα τέλος που το λατρεψα και δεν το έχω συνηθίσει τόσο σε αυτό το είδος. 

«Άλλο η μοναχικότητα και άλλο η μοναξιά. Την μοναξιά δεν την επιλέγει.»

Είναι ένα βιβλίο με απλή γραφή, που οι σελίδες του γυρνάνε ευχάριστα αν κάποιες σκηνες θα τις ήθελα λίγο πιο γεμάτες.   

Εννοείτε ότι αγάπησα τους πρωταγωνιστές και να πω την αλήθεια θα ήθελα να δω την ιστορία της Κυριακής.

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Έρωτας από ψηλά

Ένα αισθηματικό μυθιστόρημα πετάει πιο ψηλά κι από τα σύννεφα

Η Ευχή παλεύει µε το πένθος έπειτα από την απώλεια του Βύρωνα, του συντρόφου της, σε αεροπορικό δυστύχηµα. Μετά από τρία δύσκολα χρόνια, θα επιστρέψει στην Αθήνα για να αφοσιωθεί στο όνειρό της. Οι συνθήκες όµως θα την οδηγήσουν σε µια νέα, αναπάντεχη γνωριµία.Ο Στέφανος είναι ένας αµετανόητος εργένης, που δεν συµβιβάζεται στα στενά στεγανά µιας σχέσης. Εσωστρεφής, µυστηριώδης, θα κινήσει από την αρχή το ενδιαφέρον της Ευχής, τη στιγµή που νόµιζε ότι ο κόσµος της έχει καταρρεύσει προ πολλού.Με τη σχέση τους να εξελίσσεται, τα εµπόδια µοιάζουν απανωτά, αφού αποκαλύψεις και απροσδόκητα γεγονότα θα τους αλλάξουν τις ζωές µια για πάντα. Μήπως τελικά όλα αυτά που τους ενώνουν είναι ικανά να ρίξουν την αυλαία στη σχέση τους;

Ένα συνταρακτικό αισθηµατικό µυθιστόρηµα, µία υπέροχη ιστορία αγάπης και πίστης που µπορεί να σε οδηγήσει… πιο ψηλά κι από τους ουρανούς!

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ελευθερία Τσιντάρη

Η Ελευθερία Τσιντάρη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης το 1998. Από την ενηλικίωση της και έπειτα εργάζεται ως αεροσυνοδός στο εξωτερικό.

Στην ηλικία των δεκατριών άρχισε να γράφει παραμύθια σε ένα τοπικό περιοδικό και από τότε ξεκίνησε η ενασχόληση της με τον κόσμο της τέχνης. Αργότερα, στο λύκειο, της απονεμήθηκε το πρώτο πανελλήνιο βραβείο για την ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε με την ομάδα της (η ίδια έγραψε το σενάριο και ανέλαβε την σκηνοθεσία), με τίτλο «Όσο μπορούμε».

Σήμερα αρθρογραφεί στο thebluez.gr 

Τα βιβλία της κυκλοφορούν με τους τίτλους Χωρίς την ελπίδα και Έρωτας από ψηλά.

 

*Δημιουργία & επεξεργασία εικαστικών (animation, εξώφυλλο άποψης) - Χρήστος Μαργέτας*

21 Προβολές0 Σχόλια

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page