top of page

Έρωτας. Ατάκα. Ιστορία.

Έγινε ενημέρωση: 29 Φεβ

Θέλω να είσαι εδώ μαζί μου.
Σε ο,τι ζεις κάθε μέρα.
Σε ό,τι ζω κάθε μέρα.
Άραγε, τι να νιώθεις τώρα που είμαστε μακριά και δεν μιλάμε.
Έρωτας. Ατάκα. Ιστορία.
Γράφει η Ελένη Ζερβοπούλου,
Έρωτας. Ατάκα. Ιστορία. Ανθρώπινες σχέσεις. Τι είναι ο ερωτας; Πως δύο άνθρωποι έρχονται κοντά; Τι είναι αυτό που τελειώνει μια σχεση; Τι είναι άραγε αυτό το κόντα; Φοβόμαστε άραγε να αφεθούμε στον έρωτα; Και αν ναι γιατί; Προτιμάμε κάτι εφήμερο, αντί για μια σταθερή σχέση; Τι χρειάζεται να κάνεις για να μην φτάσει η σχέση σου σε αδιέξοδο;

Χρειάζεται τελικά μέσα σε όλα αυτα που προσπαθούμε μέσα από μια χαοτική καθημερινότητα να προσπαθούμε και για την αγάπη; 

 

Αυτά τα ερωτήματα μου δημιουργήθηκαν και λύθηκαν ολοκληρώνοντας το βιβλίο.

Εκατό ατάκες - μέσα από τη ζωή- που έγιναν ιστορίες και μας μιλάνε για

  • τον έρωτα,

  • τη χαρά,

  • τη λύπη,

  • την αδημονία και όχι μόνο. 

Έρωτας. Ατάκα. Ιστορία.

Μην περιμένετε να έχουν όλες ένα happy end, εξάλλου δεν έχουν όλες οι σχέσεις καλό τέλος. Οι ιστορίες είναι μικρές χωρίς πολλές λεπτομέρειες, αλλά μένεις στην ουσία. 

Διαβάζονται ευχάριστα και σίγουρα με κάποιες θα ταυτιστείτε, γιατί ο καθένας βιώνει τον ερωτα διαφορετικά, ένα στοιχείο που υπάρχει και μέσα στο βιβλίο. 

Έρωτας είναι η έμπνευση να ζεις!

Η γραφή της συγγραφέως είναι απλή, αλλά με πολλή αγάπη. Δεν ρομαντικοποιεί, είναι ρεαλιστική και δεν τα δίνει όλα να φαίνονται ιδανικά. 


Η ευτυχία έχει γίνει ένας συνεχόμενος αγώνας δρόμου. Ενώ δεν θα χρειάζεται να είναι έτσι. Ο έρωτας θέλει επικοινωνία, να μπορείς να μιλάς με την ψυχή σου και να νιώθεις ηρεμία.


 

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ταξίδι σε 100 διαφορετικούς και μοναδικούς προορισμούς με συναισθήματα και στιγμές από τη ζωή μας.


Με έμπνευση από 100 ατάκες για τον έρωτα από άγνωστους ανθρώπους, γράφτηκαν 100 ιστορίες με συναισθήματα αγάπης, πόνου, χαράς και λύπης. Ατάκες με ιστορίες από στιγμές που όλοι έχουμε βιώσει ή που θα θέλαμε να βιώσουμε. Ατάκες και ιστορίες που φανερώνουν πόσο σημαντικές είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πώς εμείς μπορούμε να τις κάνουμε δύσκολες ή εύκολες.


Με έμπνευση από τις ατάκες για τον έρωτα, δημιουργήθηκαν αυτές οι ιστορίες για να αναδυθούν στιγμές από έναν βαθύ συναισθηματικό κόσμο σ’ ένα ταξίδι που μπορείς να γίνεις συνταξιδιώτης.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τσατσάκη Μαρία

Η Τσατσάκη Μαρία γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Marketing και έκανε μεταπτυχιακό στο ίδιο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα πριν από περίπου δέκα χρόνια κάνοντας την πρακτική της άσκηση σε μια διαφημιστική εταιρεία και μέχρι τώρα έχει δουλέψει σε τρεις διαφορετικές πολυεθνικές εταιρείες στο Τμήμα Marketing. Έκτος γραφείου και Μarketing, χορεύει, αθλείται, ανακαλύπτει το θέατρο, έχει κάνει σεμινάρια συγγραφής και συμμετέχει σε εθελοντικά προγράμματα, γιατί η σύνδεση με τον κόσμο τής δίνει μια μοναδικότητα στην καθημερινότητά της. Δημιουργός τής atakaistoria.gr, αναζητά ατάκες για να γίνουν ιστορία και να μείνουν στην ιστορία! Δίνει πνοή στις ατάκες μέσα από τις ιστορίες. Είναι ο τρόπος της για να μοιράζεται με τους ανθρώπους στιγμές, συναισθήματα και εμπειρίες από την καθημερινότητά τους.

 

*Δημιουργία & επεξεργασία εικαστικών (animation, εξώφυλλο άποψης) - Χρήστος Μαργέτας*

75 Προβολές2 Σχόλια

2 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
erineraida
Feb 21

Αχ τι όμορφο ❣️❣️❣️

Like

Guest
Feb 18
Rated 5 out of 5 stars.

Θα έλεγε ότι μου κέντρισε το ενδιαφέρον

Like
bottom of page