top of page

Όνειρα σε δύο τροχούς

Έγινε ενημέρωση: 23 Δεκ 2023

Όνειρα σε δύο τροχούς

“Πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις;”
“Υπάρχει ένα αίσθημα ελευθερίας πάνω στη μηχανή και μια ψευδαίσθηση άμεση επαφής με τον δρόμο, το ταξίδι, τη φύση. Νιώθεις ότι μπορείς ν΄αγγίξεις ό, τι βλέπεις…
Α, και να μην ξεχάσω ότι αρέσει στα κοριτσια.”

Σκέφτομαι πως να ξεκινήσω την άποψή μου για το βιβλίο αυτό. Η αλήθεια είναι ότι πριν το πάρω στα χέρια μου, είχα μια συνομιλία με τη σύζυγο του συγγραφέα, εντελώς τυχαία, για μια άλλη άποψη. Όπως μιλούσαμε λοιπόν, μου είπε για το βιβλίο, το οποίο και είχα μόλις παραγγείλει πριν ξεκινήσουμε να μιλάμε. Μου έκανε εντύπωση πόση ζεστασιά έβγαζαν τα λόγια της για το βιβλίο. Πριν καν προλάβει να με ρωτήσει αν το έχω παραγγείλει ή πρόκειται να το αγοράσω, της είπα πως το έχω ήδη πάρει. Η χαρά της ακούστηκε μέχρι εδώ.

Είναι πολύ σημαντικό ο άνθρωπος σου να πιστεύει και να σε στηρίζει.

Να κλείνω τα μάτια και να σε σκέφτομαι. Με ρωτάς πως αντέχω!

Έτσι, με όνειρα που εύχομαι να έρθει η στιγμή να τα ζήσω.

 

Το μυθιστόρημα του Τάσου Κυριαζή δεν είναι άλλη μια ιστορία αγάπης. Ναι έχει γράψει μια ιστορία αγάπης, όμως μέσα έχει πάθος, ένταση και αν δεν είχε τη λέξη μυθιστόρημα, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια αληθινή ιστορία. Μέσα από απλό λόγο ο συγγραφέας καταφέρνει να βγάλει από όλους τους χαρακτήρες, τη ρεαλιστική τους εικόνα.

Έκπληξη για μένα είναι ότι έχει καταφέρει να μπει σε κάθε γυναικείο χαρακτήρα, καταφέρνει να τις ψυχογραφίσει, να αναλύσει σε βάθος κάθε συναίσθημα τους και να μας δείξει πως οι πράξεις τους επηρεάζουν την κάθε τους απόφαση.

Πως αντιδράς όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με όλους σου τους φόβους;

Ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής του βιβλίου. Ο Τάσος έχει καταφέρει να τον δώσει ανθρώπινα και ρεαλιστικά. Δίνει πάθη, ίντριγκες και λάθη ισόβαθμα. Τα κοινωνικά θέματα που απασχολούν την κοινωνία: ενδοοικογενειακή βία, κατάθλιψη, προδοσία, εμμονή, είναι μερικά ακόμη στοιχεία που θα δούμε στο βιβλίο.

Ένας έρωτα ουρανοκατέβατος μέσα από κινηματογραφική αφήγηση (σε μερικά σημεία θα ήθελα λιγότερη αφήγηση), όπου τα όνειρα δεν χρειάζονται πάντα φτερά.

Χρειάζονται ανθρώπους που μπορούν να μας τα κρατάνε ζεστά όταν εμείς χάνουμε το προορισμό μας.

Γιατί ο προορισμός δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή.
Είσαι ο προορισμός μου!
 
Όνειρα σε δύο τροχούς

Σε συνεργασία με τον συγγραφέα Τάσο Κυριαζή, κληρώνουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου Όνειρα σε δύο τροχούς. Ο διαγωνισμός τρέχει στα social media και στο προφίλ μου στο Instagram. Εναλλακτικά μπορείς να πατήσεις στο παρακάτω κουμπί και να κατευθυνθείς απευθείας στο post του GIVEAWAY.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Τάσος Κυριαζής

Ο Τάσος Κυριαζής ζει και εργάζεται στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 8 χρονών. Έχει ταξιδέψει με την μοτοσυκλέτα του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Έχει ιδρύσει την ομάδα hellenic moto travelers στο Facebook. Το Όνειρα σε δύο τροχούς είναι το πρώτο του μυθιστόρημα. Παρακολουθεί σεμινάρια δημιουργικής γραφής στο κοινωνικό πανεπιστήμιο ενεργών πολιτών.

114 Προβολές4 Σχόλια

4 комментария

Оценка: 0 из 5 звезд.
Еще нет оценок

Добавить рейтинг
erineraida
05 нояб. 2023 г.
Оценка: 5 из 5 звезд.

Πω πω τι όμορφη πρόταση κορίτσι μου ❤️

Εύχομαι καλοτάξιδο ❤️❤️❤️

Лайк

Гость
05 нояб. 2023 г.
Оценка: 5 из 5 звезд.

Αχ αυτό το βιβλίο ακόμα πιο πολύ το θέλω τι όμορφη άποψη φαίνεται ότι πρέπει για μένα

Лайк

Гость
05 нояб. 2023 г.
Оценка: 5 из 5 звезд.

Τι όμορφη παρουσίαση Ελένη μου! Μπράβο σε σένα για την ευαισθησία με την οποία πλαισιωσες την κριτική σου αλλά και στον συγγραφέα για την ιστορία που χάρισε στο αναγνωστικό κοινό!

Лайк
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
05 нояб. 2023 г.
Ответ пользователю

Σε ευχαριστώ αγαπημένε μου πελάτη!💜

Лайк
bottom of page