top of page

Το κυνήγι του Εκλεκτού - Η οικογένεια της φωτιάς

Έγινε ενημέρωση: 22 Νοε 2023

Το κυνήγι του Εκλεκτού - Η οικογένεια της φωτιάς

Κοιμήθηκα παρέα με τον φύλακα - άγγελό μου. Με πρόσεχε όλη νύχτα.
Το κυνήγι του Εκλεκτού - Η οικογένεια της φωτιάς

Πιστεύετε στους αγγέλους; Έχετε νιώσει ποτέ μια περίεργη ζεστασιά γύρω σας χωρίς να υπάρχει κάποια ζωντανή παρουσία;

 

Η συγγραφέας κάνει το συγγραφικό της ντεμπούτο με ένα βιβλίο φαντασίας. Έχει δημιουργήσει ένα κόσμο που αρκετοί από εμάς πιστεύουμε πως υπάρχει στα αλήθεια και νιώθουμε νοερά την παρουσία αυτών των πλασμάτων.

Μιλάω για τους Αγγέλους.

Το κυνήγι του Εκλεκτού είναι το πρώτο μέρος τις τριλογίας. Ο λόγος της συγγραφέας είναι απλός και κατανοητός και παρ' όλο που ειναι 460 σελίδες δεν σε κουράζει.

Έχει επιλέξει την πρώτοπροσωπη αφήγηση. Μπορεί να βλέπουμε την ιστορία μέσα απο τα μάτια της Άντζι, (αν και θα ήθελα να δω κι από την οπτική κάποιου άλλου χαρακτήρα), μπορώ να πω ότι κάνει με επιτυχία τον αναγνώστη να δει τον συναισθηματικό κόσμο και των γύρω χαρακτήρων.

Για μένα έχει γίνει μια τίμια δουλειά και σε βάζει σε σκέψεις προκειμένου να αναζητήσεις το δικό σου Φύλακα Άγγελο🤫. Πολλές φορές ένιωθα πως μιλούσα μαζί του. Σε μερικά σημεία ήθελα λίγο καλύτερη ροή και μου έλειψε ένας χάρτης, παρ' όλο που οι τοποθεσίες είναι υπαρκτές. Το εξώφυλλο είναι σχεδιασμένο από την ίδια τη συγγραφέα και ταιριάζει με την ιστορία.

Δε θα πω κάτι παραπάνω, απλά παρατηρήστε το.

Αναμένουμε τη συνέχεια και σίγουρα έχουμε να δούμε και να πούμε περισσότερα.

 

«Η ονειροπαγίδα γιατί είναι κενή στο κέντρο της; Έχω δει ονειροπαγίδα με χάντρα στη μέση, αλλά με τρύπα πρώτη φορά βλέπω». «Είναι για να περνάνε μόνο τα καλά πνεύματα και να μη βλέπει το παιδί εφιάλτες».

 

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

Ένα βίαιο γεγονός σημάδεψε την Άντζι όταν ήταν μικρή, και από τότε αναζητά τον φύλακα-άγγελό της. Αυτόν που, εκείνη τη μέρα, την έσωσε. Για χρόνια έζησε με την ελπίδα ότι κάποια μέρα θα τον ξανασυναντήσει, γιατί είχε ανάγκη τη ζεστασιά του. Και η μέρα αυτή ήρθε, μόνο που δεν ήταν ανέφελη, γιατί σύντομα αποκαλύφθηκε ότι ο φύλακας-άγγελός της κρύβει ένα μυστικό, που μάλιστα δεν είναι το μόνο. Υπάρχει και κάτι άλλο που μπαίνει ανάμεσά τους, ακόμα πιο σημαντικό. Και όπου υπάρχουν μυστικά, οι εξελίξεις προοιωνίζονται δυσάρεστες και επικίνδυνες, όσο δυνατός και αν είναι ο έρωτας. Έτσι, η Άντζι μπαίνει σε έναν άγνωστο κόσμο, απειλητικό, γεμάτο αμφιβολίες. Έναν κόσμο όπου κάποιοι φαίνεται ότι την προστατεύουν και κάποιοι ότι την κυνηγούν. Γιατί τα σκοτεινά πλάσματα ξέρουν να κρύβουν την ταυτότητά τους. Γιατί έχουν την πρόθεση να κυριαρχήσουν με κάθε τίμημα. Και το τίμημα αυτό μπορεί να είναι η ζωή της Άντζι.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεωργία Κρίκη

Η Γεωργία Κρίκη γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Ασχολήθηκε με τη γραφιστική λόγω της αγάπης της στη ζωγραφική και τα τελευταία χρόνια απασχολείται στον κόσμο της αισθητικής ως ελεύθερη επαγγελματίας. Η ενασχόλησή της με τη λογοτεχνία άρχισε από την παιδική της ηλικία, όταν έγραφε παραμύθια. Το μυθιστόρημα «Το κυνήγι του Εκλεκτού» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Φαντασίας «Οικογένεια της Φωτιάς» και το πρώτο της βιβλίο που παραδίδεται στο ευρύτερο αναγνωστικό κοινό. (Πηγή: "Εκδόσεις Λυκόφως", 2023)

 

Θα βρείτε τη συγγραφέα στα social media: https://instagram.com/georgia.kriki?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
61 Προβολές4 Σχόλια

4 Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
Georgia Kriki
Georgia Kriki
Nov 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Πόσο υπέροχη παρουσίαση! Χαίρομαι που σου άρεσε! 😘😘😘

Like
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
Nov 16, 2023
Replying to

Όπως σου είπα το διαβάζω μαζί με το Φώτη, ξέρεις ο φύλακας άγγελός 😇😇

Σε ευχαριστώ και εγω 💙💜🙏

Like

Guest
Nov 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars.

Θα το διαβάσω όταν έρθει η ώρα θέλω να δω την γραφή της Γεωργίας

Like
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ
Nov 16, 2023
Replying to

Περιμένουμε κ τη δική σου άποψη 💜

Like
bottom of page